Kirken mangler indsamlere

Folkekirkens Nødhjælp efterlyser indsamlere i Silkeborg på søndag

SILKEBORG Traditionen tro deltager stort set alle sogne i Silkeborg og omegn i indsamlingen til Folkekirkens Nødhjælp på søndag den 11. marts. Kun Mariehøj Sogn springer i år over, da de fejrer kirkens 60 års jubilæum - men her opfordrer kirken til, at indsamlere i stedet stiller op for nabosognene.

I forbindelse med indsamlingen er der brug for indsamlere, som vil gå en tur på to til tre timer, og på den måde være med til at »samle håb ind«.

Håbet kan have skikkelse af hjælp til at starte en insektfarm, der giver proteinrig mad i de dele af verden, hvor klimaforandringer slår igennem. Håbet kan også tage form af lodrette køkkenhaver, som ikke kræver ret meget jord og vanding, men giver meget større udbytte.

Håbet kan også bestå i overlevelsespakker efter en katastrofe.

Stort set alle sogne mangler indsamlere, så hvis man gerne vil hjælpe med at samle håb ind, kan man kontakte sin lokale kirke eller melde sig på Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside blivindsamler.dk. Niska