Mattsson: Jeg har kun tænkt på SIF

Mathias Hove Andersen 

Tilnærmelser fra andre klubber fristede ikke 19-årige Magnus Mattssond, der netop har forlænget sin aftale med SIlkeborg IF

FODBOLD Silkeborg IF har torsdag forlænget aftalen med Magnus Mattsson, som nu er på kontrakt frem til sommeren 2021.

- Jeg er en glad mand. Det er fedt at kunne forlænge med SIF, som er en god klub at være i. Det gælder både holdkammeraterne, trænerne, staben og alt omkring klubben. Det er godt sted at udvikle sig, siger Magnus Mattsson, der stortrives i Søhøjlandet.

Offensivspilleren fremhæver de gode rammer omkring klubben og træningsforholdene, men samtidig har SIF’s oprigtige interesse i talentet været udslagsgivende for forlængelsen.

- De tror meget på mig, og derfor føler jeg også, at det er det bedste sted, hvor jeg kan udvikle mig. Jeg ser ingen bedre muligheder lige nu, forklarer Magnus Mattsson.

Talentet fortæller samtidig, at der ikke har været konkrete tilbud fra andre klubber.

- Jeg har kun tænkt på at få en aftale i hus med SIF, så jeg har ikke fokuseret på, at andre klubber har stukket lidt til mig. Jeg har forholdt mig til, at det er SIF, jeg gerne vil være i. Det var det vigtigste, understreger Magnus Mattsson, der kom til SIF fra ØBG i 2011.

I øjeblikket står Magnus Mattsson noteret for fem superligakampe for SIF, som han debuterede for i efteråret, og i de to seneste kampe er han startet inde.

- Jeg skal blive ved med at udvikle mig. Det handler om at fortsætte med at være god på træningsbanen og være mere afgørende i kampene, siger Magnus Mattsson, der glæder sig over den personlige succes.

- Den seneste tid har været turbulent, og der har været en masse at se til, men jeg har bare forsøgt at holde benene på jorden og arbejde stenhårdt hver dag. Det er det vigtigste, forklarer Magnus Mattsson.

Offensivspilleren glæder sig over tilliden for trænerteamet, og forhandlingerne om en ny kontrakt er forløbet uden problemer.

- Jeg synes, det er gået godt. Der har været en god dialog frem og tilbage mellem Jesper Stüker (udviklingschef, red.) og jeg, siger Magnus Mattson.