Sorring-borgere sætter pakke-rekord

Søren Nielsen 

SORRING Den lille landsby Sorring i den østlige del af Silkeborg Kommune har sat rekord.

I Sorring er borgerne nemlig ekstra glade for at handle varer på nettet. Nye tal fra PostNord viser således, at Sorring lægger sig forrest som den by i Silkeborg Kommune, der modtager flest pakker pr. husstand.

Hele 10,8 pakker har posten i snit leveret til hver husstand i 8641 Sorring i 2017.

Til sammenligning modtog borgerne i eksempelvis Silkeborg og Kjellerup hhv. 8,1 og 7,0 pakker i gennemsnit pr. husstand sidste år.

Når danskerne shopper på nettet, er hurtig og fleksibel levering helt afgørende. Det viser PostNords seneste undersøgelse af danskernes e-handel med al tydelighed.

- 3 ud af 4 danskere forventer at få deres vare senest to dage efter, de har bestilt den i netbutikken. Og 9 ud af 10 selv vil bestemme, hvordan og hvor de får leveret varen og ønsker f.eks. at kunne vælge imellem levering til døren, et aftalt sted på bopælen eller på posthuset i supermarkedet, så man kan hente pakken, mens man alligevel er ude og handle, siger Jørgen Fischer e-handelsrådgiver hos Postnord.