Tidligere BSV’er sat af i bundklub

Michael Helligsø 

Kristian Klitgaard er raget uklar med træneren i Tønder og er derfor sat til at træne alene

HåNDBOLD Med fire kampe tilbage af grundspillet kæmper TM Tønders ligaherrer en hård kamp for at slippe væk fra sidstepladsen, der er lig med direkte nedrykning.

I øjeblikket har holdet tre point op til HC Midtjylland på næstsidstepladsen, og i aften har Tønder chancen for at forkorte den afstand, når klubben på udebane møder mestrene fra Aalborg.

Det opgør bliver dog uden den 31-årige fløjspiller Kristian Klitgaard, der sidste sæson var en del af truppen i Bjerringbro-Silkeborg.

Selv om Klitgaard er den tredjemest scorende Tønderspiller i sæsonen, er han sat af holdet, fordi han er raget uklar med træneren Torben Sørensen. I stedet er fløjen sat til at træne for sig selv.

- Vi ser lidt forskelligt på nogle ting. Men det er jo ham, der bestemmer og står med ansvaret. Og det må jeg indordne mig 100 procent efter. Så kan man være enig eller uenig, siger Kristian Klitgaard til TV 2 Sport.

Tønders træner ønsker ikke at kommentere historien over for TV Sport. Til gengæld har han begrundet sit valg over for det lokale medie Der Nordschleswiger.

- Jeg har haft mine overvejelser og observationer om, hver der hjælper og hvem der sætter sig selv under holdets mål. Det var også vigtigt for mig at se, hvem der marcherer i samme retning som mig, siger Torben Sørensen til avisen.

Kristian Klitgaard kom i sidste sæson til BSV for at få karrieren på ret køl, efter han var stoppet før tid hos Team Sydhavsøerne. Efter en god sæson som andetvalg i BSV skiftede han i sommer til Tønder, hvor han tidligere har spillet med stor succes.