Pårørende til en alkoholiker

SILKEBORG Selvhjælp Silkeborg inviterer tirsdag den 20. marts om aftenen til informationsmøde for mennesker, der kan være interesserede i at deltage i en selvhjælpsgruppe for pårørende til alkoholikere.

Det kan være børn af alkoholikere, forældre til en alkoholiker eller partnere til alkoholikere.

Ved mødet deltager Marie Blandebjerg, der er voksent barn af en alkoholiker. Hun fortalte for kort tid siden i Midtjyllands Avis om, hvordan hendes mors alkoholisme havde påvirket hendes barndom.

På mødet kan deltagerne desuden høre om, hvad formålet med selvhjælpsgruppen er, og hvordan man kan hjælpe hinanden i gruppen. Gruppen får hjælp af en frivillig igangsætter, og bygger på gensidig respekt, ligeværdighed og tavshedspligt. Det er gratis at deltage.

Mødet holdes i Selvhjælp Silkeborgs lokaler på Estrupsgade 4.