SIF’er siger ja til endnu en toppost i dansk fodbold

Michael Helligsø 

Claus Christensen har sagt ja til endnu en stor post i dansk fodbold

FODBOLD I forvejen har han flere vigtige poster i dansk fodbolds politiske system, og nu kan Claus Christensen så føje endnu en til samlingen.

Silkeborg IF’s økonomidirektør er nu med i Dansk Boldspil-Unions bestyrelse, da han for nylig på unionens repræsentantskabsmøde i Herning blev udpeget som et af 16 medlemmer af dansk fodbolds øverste organ.

Claus Christensen er valgt på én af de fem pladser, der er forbeholdt repræsentanter fra Divisionsforeningen.

- Jeg er både glad for og stolt over den tillid og opbakning, mine kollegaer i de øvrige klubber i det danske divisionssystem har vist mig. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med arbejdet, siger Claus Christensen.

Han glæder sig til at tage fat på den modernisering af DBU, som unionen står over for. Bestyrelsen skal skæres ned fra 16 til syv medlemmer, ligesom der til næste år skal afvikles en Fodboldens Kongres for alle klubber i Danmark. Derudover skal der øget fokus på talentudviklingen i dansk fodbold.

- Der er vedtaget en række visionære initiativer både politisk og sportsligt. Nu skal de implementeres. Det er en både vigtig og spændende opgave, som jeg glæder mig til at tage del i, siger Claus Christensen.

Ud over pladsen i DBU’s bestyrelse er Claus Christensen medlem af forretningsudvalget i Divisionsforeningens bestyrelse og med i bestyrelsen for Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening. Han er også udpeget til at være UEFA Match Delegate i forbindelse med internationale klubkampe og landskampe.