Stine Skogrand blev præsenteret for et direkte rødt kort i slutningen af første halvleg. Foto: Martin Ballund

Silkeborg-Voel sjuskede og snublede i sidste spillerunde

Mathias Hove Andersen 

Voel-kvinderne satte en føring på seks mål over styr og tabte i Holstebro. Nederlaget var dog uden betydning

HÅNDBOLD Der var ikke det helt store på spil for Silkeborg-Voel i sidste runde af grundspillet, hvor holdet tabte med 36-33 til TTH Holstebro i Gråkjær Arena.

Nederlaget fik ingen betydning for den samlede stilling, hvor Voel-kvinderne ender på syvendepladsen og havner i samme slutspilspulje som Odense Håndbold, FC Midtjylland og Viborg HK.

Kampen fik en meget målrig indledning, hvor scoringerne fløj ind i begge ender, og efter små ni minutters spil tog hjemmeholdet timeout ved stillingen 6-8. Det forhindrede dog ikke Silkeborg-Voel i at udbygge føringen, og midtvejs i første halvleg var gæsternes forspring vokset til seks mål.

TTH Holstebro var dog ikke slået, og værterne arbejdede sig stille og roligt tilbage i opgøret. Silkeborg-Voel lavede en stribe fejl i angrebsspillet, og selvom Stine Bonde diskede op med 11 redninger i Voel-målet i første halvleg, måtte gæsterne tage til takke med en tomålsføring efter de første 30 minutter, hvor stillingen var 18-20.

Silkeborg-Voels offensive kvaler fortsatte efter pausen, og 10 minutter inde i anden kunne TTH Holstebro bringe sig i front med 24-22. Gæsterne kom dog tilbage på omgangshøjde, og 10 minutter før tid var kampen helt lige ved stillingen 28-28.

TTH Holstebro fik dog slået et nyt hul, og denne gang havde Silkeborg-Voel intet modsvar, hvorfor værterne endte med at vinde 36-33.

Sofie Bæk Andersen blev topscorer med 11 mål og slutter dermed øverst på topscorerlisten i grundspillet foran Stine Jørgensen fra Odense Håndbold.