Hede Rytmer bliver partner i Ølstafetten

Martin Hove Thomsen 

Den populære og traditionsrige ølstafet omkring Almindsø har fået Hede Rytmer som partner og sponsor

VIRKLUND Når tusindvis af unge giver sig i kast med Ølstaffetten ved Almindø og Østre Badeanstalt fredag 4. maj, bliver det med en ny sponsor og partner for stafetten. Hede Rytmer har nemlig indgået et samarbejde med det alternative stafetløb.

Festival-arrangøren giver 15.000 kroner til at styrke planlægningen og afholde udgiften til samaritter. Og derudover vil Hede Rytmer også levere præmier til løbet og festival-billetter til arrangørgruppen og dem, som hjælper med den efterfølgende oprydning, som alle arbejder på frivillig basis.

- Det er imponerende at se, at så få mennesker kan samle og få så mange mennesker derud - stort set kun via Facebook. Især når man ved, hvor meget det kræver, siger han.