Løbeklub i Gjessø klar til ny sæson

Fælles løbetræning og opstart af ny løbeskole i Gjessø 4. april

LØB Med 10 års succes i ryggen kan Gjessø Løbeklub den 4. april atter løbe en ny sæson i gang.

Igen i år sker det med opstart af en løbeskole, hvor nybegyndere stille og roligt kan komme i gang og træne hen mod et mål om at løbe 5 km.

Løbeklubben er en del af Gjessø Ungdomsforening (GUF) og har alle årene tilbudt træning på flere forskellige hold. Løberne mødes ved GUF’s klubhus ved hallen.

- Trænerne sætter en stor ære i, at alle medlemmer får en god oplevelse og stort udbytte af træningen. Derfor er det også en uskreven regel, at der på alle holdene »samles op«, da der langtfra løbes lige hurtigt, fortæller Elin Jørgensen fra løbeklubben.

Den lægger vægt på at være en både social, sjov og seriøs løbeklub for alle. Det er således heller ikke noget krav for at være med, at man bor i Gjessø. Klubben har i forvejen medlemmer fra Herning, Silkeborg og Virklund.

- Alle nyder at løbe i de naturskønne områder ved Gjessø, og klubben deltager også i flere løb både i Danmark og udlandet. Traditionen tro fejres alle løbesucceserne med rødternet dug, champagne, kransekage og lakridspiber, fortæller Elin Jørgensen.

Næste mål bliver at deltage i Silkeborgløbet den 2. juni og efterfølgende fejre 10 års jubilæet med fællesspisning i klubhuset i Gjessø.