Handel Silkeborg i påskestemning

Peter Bruvik-Hansen 

Påskelørdag får Handel Silkeborg hjælp af ligaspillere fra Silkeborg-Voel, når der skal deles 500 påskeæg ud til børn, der er med deres forældre eller bedsteforældre i byen

SILKEBORG I hele uge 13 markerer medlemsbutikkerne i Handel Silkeborg påsken med gode tilbud og aktiviteter i butikkerne, og flere steder vil der være pyntet op med påskeæg og -harer, grønne grene, og hvad der ellers hører påsken til.

- Påsken er en speciel tid, og traditionelt er der rigtig mange kunder i byen. Både i dagene op til påske og påskelørdag. Og jeg ved, at der er flere butikker, der gør noget særligt ud af den kommende højtid, siger eventkoordinator Claus Broe.

Flere af holdets profiler
Han har selv allieret sig med dame- ligaholdet fra Silkeborg-Voel, der påskelørdag stiller med flere af holdets profiler.

- I Handel Silkeborg har vi besluttet at fejre påsken med at dele 500 chokoladepåskeæg ud til børnene. Det sker i løbet af eftermiddagen, hvor børn, der er med deres forældre eller bedsteforældre i byen, kan være heldig at få et påskeæg, siger Claus Broe, der tidligere har arrangeret noget tilsvarende, og blandt andet har fået hjælp til uddeling af påskeæg af rytteren Tina Lund.

- Silkeborg-Voel gør det jo rigtig godt i ligaen, og vi har et fint samarbejde med klubben, så derfor er jeg glad for, at nogle af spillerne giver en hånd med, siger Claus Broe.