Lars Larsen trækker sig fra formandspost i stor kæde

Søren Nielsen 

Samtidig sker der også et direktørskifte i selskabet IDdesign, som står bag Ilva og Idemøbler

SJES-SVEJBÆK Lars Larsen forlader en af de tungere poster i sin portefølje af selskaber.

Jysk-koncernen oplyser såldes, at Larsen træder tilbage som bestyrelsesformand for selskabet IDdesign, som står bag møbelkæderne Ilva, Idemøbler og IDdesign.

Selskabet oplyser på sin hjemmeside, at den er landets største på sit felt med 1.200 medarbejdere, 74 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,7 mia. kroner.

Ny bestyrelsesformand bliver CEO og President i Jysk Nordic, Jan Bøgh.

- Jan overtog i sin tid min plads som direktør i Jysk Nordic, og han har været en stor del af den succes, som Jysk har haft i de sidste mange år. Derfor glæder jeg mig over, at Jan har sagt ja til posten som bestyrelsesformand i IDdesign og dermed kan bidrage yderligere med sin store viden, siger Lars Larsen i en pressemeddelelse.

Jan Bøgh overtager posten som bestyrelsesformand den 31. maj.

Ny direktør
Det er ikke kun på bestyrelsesposten, at der sker ændringer i selskabet.

CEO Michael Christiansen besluttet at forlade sin stilling den 31. maj, hvor han afløses af Rami Jensen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President, Business Development, i Jysk.

- Jeg er glad for, at Michael bliver frem til 31. maj og sikrer en god overgang. Michael har ydet en stor indsats for IDdesign, og jeg har fuld forståelse for, at han nu ønsker at prøve noget andet, konstaterer Lars Larsen og uddyber om den nye mand:

- Rami har været et stort aktiv for Jysk igennem mange år, og jeg føler mig overbevist om, at han bliver en fantastisk direktør for IDdesign. Samtidig er jeg glad for, at det har været muligt at tilbyde Rami en spændende stilling med et meget stort potentiale, siger Lars Larsen.