Silkaden på Kirsebærgården

KUNST Silkaden, som er Silkeborg ældste kunstnergruppe, udstiller i den kommende tid og hen over påsken på Kirsebærgården i Sejs-Svejbæk.

Medlemmerne, som viser nye værker frem på påskeudstillingen, er Lars Bay, Peter Birk, Søren Bredahl, Leif Dræby, Doris Bundgaard Hansen, Birte Vedel Howard, Randi Kornerup-Bang, Nurith Miryam Lumer-Klabbers, Lisbeth Poulsen, Flemming Rask og Bodil Lisbeth Thomsen og udstillingen omfatter maleri, grafik, foto, skulptur og keramik. Udstillingen bliver åbner af formand for kultur-, fritids-. og idrætsudvalget Johan Brødsgaard (R) ved en fernisering på lørdag.

Silkaden blev stiftet i 1990 og medlemmern er udøvende kunstnere med tilknytning til Silkeborg.

Udover de årligt tilbagevendende udstillinger i Silkeborg har Silkaden også udstillet i blandt andet Norge og Tyskland, på Kunstcentret Silkeborg Bad og Museum Jorn. Udstillingen på Kirsebærgården kan ses til 8. april.