Kæmpe skuffelse: BSV tabte i Slovakiet

Michael Helligsø 

Trods en pauseføring på tre mål var BSV ikke tæt på sejren mod Tatran Presov

HåNDBOLD Det europæiske eventyr er med største sandsynlighed forbi for Bjerringbro-Silkeborg.

De danske bronzevindere var pisket til at vinde udekampen mod slovakiske Tatran Presov for at bevare chancen for at gå videre fra EHF Cuppens gruppespil, men sådan skulle det slet ikke gå.

Trods en pauseføring på 16-13 tabte BSV’erne med 32-28 mod slovakkerne, der ellers havde udspillet deres rolle i turneringen. Det samme har BSV medmindre en række resultater i denne og næste weekend skulle gå holdets vej.

En kæmpe skuffelse for BSV, der på lørdag møder tyske Magdeburg i Jysk Arena i den sidste puljekamp.

Nederlaget i Slovakiet kan BSV i høj grad takke sig selv for.

Forsvaret på intet tidspunkt i kampen for alvor fat, hvilket gav Presov-spillerne gode betingelser for at få bolden forbi BSV-keeperne Søren Rasmussen og Aljosa Rezar, som heller ikke havde en stor aften.

I den anden ende brændte udeholdet for meget efter pausen på værternes ukrainske keeper Igor Chupryna, der blandt andet snuppede to straffekast.

Kort inde i anden halvleg blev stillingen 16-19 hurtigt forvandlet til 19-19, og fra det tidspunkt var det Presov, der totalt havde overtaget i kampen.

I slufasen var BSV ikke tættere på end tre mål, og dermed endte udflugten til det østlige Slovakiet med en stor nedtur for BSV, der nu kun har det danske mesterskab at jagte i denne sæson.