Mange bil-indbrud i weekenden

Pia Egeberg 

Politiet blev i weekenden kaldt ud til flere indbrud og hærværk i biler

SILKEBORG Airbags og navigation gik tyvene efter i weekenden, da der blev begået flere indbrud i parkerede biler.

Torsdag i tidsrummet 17.20 til 22.15 gik det ud over en bil på en parkeringsplads ved Gran Allé i Silkeborg. Her blev en rude knust i bilen og en rygsæk med en computer, høretelefoner og personlige effekter blev stjålet. Alt sammen til en værdi af 9000 kroner.

Lørdag gik det ud over en BMW på Ørnsøvej i tidsperioden fredag klokken 23 til lørdag klokken 6. Her blev bagruden knust, og der blev stjålet en airbag og navigation.

Også to biler af mærket BMW fik knust en siderude på Buskelundtoften fredag og lørdag i weekenden. Den ene bil var placeret i en carport, og her blev der stjålet navigation. Den anden bil fik blandt andet stjålet et special-ret og airbags.

- Vi undersøger, om disse bil-indbrud har en sammenhæng. Det er der god grund til at tro, siger Politikommisær John Toft fra Silkeborg Politi.

Hærværk på biler
Udover indbruddene i bilerne blev politiet i weekenden også kaldt ud til en del bil-hærværk. Først en bil på Skolegade i Silkeborg der i tidsrummet fredag klokken 8-13.30 havde fået begge fordæk skåret op med en kniv. Ifølge politiet har bilens ejer fortalt, at han ikke mener, han har nogle fjender.

Et andet hærværk foregik i Bios Gård i Silkeborg. I tidsrummet fredag klokken 21 til lørdag morgen klokken 05 havde en bil fået bulet både sidespejle og kofanger, som sandsynligvis var påført via spark og slag.