Bølgen af indbrud fortsætter her på Silkeborg-egnen

Pia Egeberg 

Politiet har haft travlt med indbrud i Silkeborg de seneste par dage. Blandt andet er der fra en lejlighed stjålet flere designermøbler

SILKEBORG Silkeborg Politi har de seneste dage fået seks anmeldelser om indbrud. Og indbrudstyvene er sluppet væk med mange forskellige værdigenstande. Specielt et sted er tyvene kommet af sted med tyvekoster til en enorm værdi.

Det indbrud foregik i en lejlighed på Navervej i Silkeborg i perioden fra mandag klokken 18 til tirsdag klokken 12.15. Her er et terrassevindue blevet opbrudt, og tyven gik på jagt efter designermøbler. Og her blev det stjålet for rigtig mange penge. Der blev blandt andet stjålet en blå Arne Jakobsen lampe, en Poul Kjærholm sofastol, Den Spanske Stol af Børge Mogensen, en B&O højtaler, en Macbook, en mountainbike samt kameraudstyr. Politiet har ikke overblik over værdien af de stjålne ting endnu.

I samme ejendom er også en anden lejlighed blevet ramt af indbrud i samme periode. Her havde tyven opbrudt et vindue og gennemrodet hele lejligheden. Men det så umiddelbart ikke ud til, at der er stjålet noget.

En garage, der tilhører Skægkærskolen på Sindingvej, havde tirsdag klokken 23.24 indbrud. Tyven klippede en hængelås over og stjal 100 liter diesel fra en tønde.

Også restauranten på Vrads Station på Lystrupmindevej har haft indbrud i perioden fra mandag klokken 23 til tirsdag klokken 7. Indbrudstyven kom ind ved at knuse en rude i køkkenet og har stjålet 1000 kroner fra kasseapparatet.

På Rønne Allé har tyve forsøgt at opbryde et vindue, men valgte til sidst at knuse det. Her er hele huset gennemrodet og der er stjålet smykker og 1000 kroner.

Det indbrud blev begået i tidsrumme fra søndag klokken 9 til tirsdag klokken 12.20.

En landejendom på Skorupgårdsvej i Fårvang havde også en ubuden gæst tirsdag fra klokken 8.30 til 15.45.

Tyven var kommet ind gennem et vindue, men der var umiddelbart ikke stjålet noget.