BSV solgte sig dyrt mod tysk topklub

Michael Helligsø 

Med en 27-26-sejr over Magdeburg satte BSV et flot punktum for EHF Cuppens gruppespil

HåNDBOLD Gruppespillet i EHF Cuppen blev endestationen for Bjerringbro-Silkeborg.

Trods en 27-26-sejr over tyske Magdeburg kom klubben ikke videre fra puljespillet, da kroatiske Nexe senere vandt 22-20 på udebane mod Cocks fra Finland.

Men BSV satte under alle omstændigheder et fornemt punktum for sæsonen i Europa med en strålende indsats mod Tysklands øjeblikkelige nummer fire, SC Magdeburg, der blev besejret efter en flot BSV-indsats foran 2036 tilskuere i en feststemt Jysk Arena.

Dermed slutter BSV på seks point i gruppespillet, men holdet ender som den dårligste toer.

Efter en lige første halvleg, der endte 12-11, kom BSV’erne anført af målmand Søren Rasmussen flyvende ud til anden halvleg.

Fem scoringer i træk til hjemmeholdet sørgede for en føring på 17-11, og så begyndte det toptændte BSV-hold i den grad at tro på en sensationel storsejr, som var på påkrævet, da Nexe før sidste runde var 12 mål og to point bedre end BSV i det samlede toerregnskab.

Med 10 minutter tilbage var stillingen 23-19, men BSV’erne fortsatte ufortrødent med at jagte en klar sejr mod tyskerne, der blev bakket flot op af 150 medrejsende fans.

En storspillende Sebastian Skube sit hold i front med 26-20 i en hektisk slutfase, hvor de to hold var oppe at køre, og kampens rumænske dommere uddelte et hav af udvisninger.

Det kostede blandt andet en udvisning til målmand Søren Rasmussen, og med tre minutter igen var føringen skrumpet til 26-23.

De svage dommere kunne slet ikke styre kampen, og i sidste minut fik Michael V. Knudsen tilmed et rødt kort.

I sidste ende måtte værterne nøjes med en 27-26-sejr, der ikke var nok til at gå videre.

Topscorere for BSV blev Nikolaj Øris og Michael V. Knudsen, der begge scorede syv gange.

Med hos Magdeburg var de tidligere BSV’eren Jannick Green og Mads Christiansen.