Serieholdene starter på kunstgræs

Michael Helligsø 

Silkeborg KFUM og Lemming åbner sæsonen i jyllandsserien 2. påskedag. Det samme gør de lokale hold i serie 1 og 2

FODBOLD Det hårde vintervejr har sat sit præg på sæsonstarten i seriefodbolden, hvor de lokale hold indleder sæsonen 2. påskedag.

Fælles for alle hold er, at påskedagens premierekampe er henlagt til kunstgræsbaner, fordi græsbanerne i området endnu ikke er klar til sæsonstarten.

I jyllandsserien 1 skal Silkeborg KFUM’s første kamp som bekendt spilles på Jysk Park, hvor Hatting/Torsted kommer på besøg.

KFUM’erne har i vinterpausen fået forstærkning af tidligere divisionsspillere som Simon Nagel og Mikkel Buur, og klubbens erklærede målsætning i foråret er at jagte oprykningen til danmarksserien. Men Silkeborg KFUM er i en vanskelig pulje med flere oprykningskandidater.

I jyllandsserien 2 er målet til gengæld overlevelse for Lemming IF, der åbner med en hjemmekamp mod DGL 2000 fra Aarhus. Det opgør spilles mandag formiddag på kunstgræsbanen i Kjellerup.

Samme sted spiller Kjellerup IF’s serie 1-hold senere på eftermiddag, hvor modstanderen er Aulum.

Serie 2-hold i forskellige puljer
I serie 2 er de fire lokale klubber havnet i fire forskellige puljer. FC Silkeborg spiller hjemme på kunstgræsbanen ved Buskelundhallen mod Ølstrup.

Bjerringbros oprykkere spiller også på kunstgræs, når Hornbæk kommer på besøg, og samme underlag skal Galten spille på, når Hasle Boldklub gæster Klank Kunstgræsbane.

Hammels serie-2 hold åbner til gengæld først sæsonen på lørdag. Her gælder det Kolind/Perstrup på kunstgræsbanen i Hammel.

Hos kvinderne er der også sæsonstart for Kjellerup IF 2. påskedag. Klubben spiller på udebane mod Mejrup i et opgør, der også spilles på kunstgræs.