Art palette and brushes with a lot of colors

Foredrag om kunstneren David Hockney

SILKEBORG Andet foredrag i Ældre Sagen om »Popkunst - en anden kunstretning« finder sted torsdag den 12. april i medborgerhuset i Silkeborg.

Her vil foredragsholder Brit Vittrup præsentere kunstneren David Hockney (født 1937), der bliver betragtet som den største nulevende britiske kunstner. Han har været i gang med kunsten i efterhånden 60 år og er stadig nysgerrig efter at eksperimentere med nye medier. Han arbejder bl.a. med maleri, tegning, grafik, fotografi, video og digitale værker.

David Hockney var sammen med andre kunstnere en del af den britiske popkunstbevægelse. Men David Hockney er ikke »kun« popkunstner - han breder sig over mange stilretninger og har i virkeligheden bare sin helt egen stil. Han har tilbragt mange af sine produktive år i Los Angeles, Californien.

Tilmelding er nødvendig.