SMT indbyder til løb fem steder på én gang

Bent Nørgaard 

10. april inviteres alle til at løbe med - der er udgangspunkt fra fem Rema-butikker

MOTIONSLøB - Vi kan se, at der er mange, der løber for sig selv, men det er jo meget sjovere at løbe sammen, og det vil vi gerne have endnu flere med til, siger Marianne Gloggengichser fra SMT - Silkeborg Motions-Tri-Klub.

Det er baggrunden for, at klubben tirsdag den 10. april har et usædvanligt arrangement. Man inviterer nemlig til løb fem forskellige steder i Silkeborg og omegn. Det er fra Rema-butikkerne i Balle, Resenbro, Sejs-Svejbæk, Sydbyen og Them. Arrangementet er i samarbejde med Rema, og forretningerne byder efter løbeturen, på frugt, vand og energibar.

Tilbuddet er til alle, såvel dem der ikke har løbet før, som dem der vil i gang med at løbe igen efter en pause, og dem, der er i god form, men gerne vil til at løbe sammen med andre.

Der kan vælges mellem distancer på ca. 2,5 km, 5 km, 7,5 km og 10 km. En række af medlemmerne i SMT løber naturligvis med, og de fortæller om tilbuddene i klubben.

Får man lyst at være med fremover, så træner SMT flere gange ugentligt. Der er løbeskole, for de ikke løbevante, og der er løbegrupper i mange forskellige hastigheder. Skulle man få lyst til andet end løb, har klubben i øvrigt også tilbud om cykling og svømning.

Ud over det dejlige ved at løbe flere sammen fremhæver Marianne Gloggengichser endnu en ting: Når man løber i SMT, kommer man godt rundt i byen og naturen hele vejen rundt om Silkeborg, for klubben har masser af forskellige løberuter, så man får et godt kendskab til skove og anden natur ved Silkeborg.