Hør om praktisk økologi i Them

Landsforeningen Praktisk Økologi kommer til Them og holder foredrag i Kulturkuplen

THEM Kulturkuplen i Them vil danne rammen om et foredrag om grønne visioner og lave leveomkostninger, stor smag og bæredygtighed.

Det sker, når Kulturkuplen får besøg af Landsforeningen Praktisk Økologi på lørdag den 14. april.

Landsforeningen Praktisk Økologi arbejder for mere liv - mere liv i haven, mere liv i maden og mere liv på kloden. Det lyder så simpelt, og det kan det også være - dog kræver det ifølge foreningen udveksling af viden, forståelse for naturens kredsløb og glæden ved en æstetik i haver og køkkener, som er fulde af liv.

I Kulturkuplen kan man derfor komme og høre, hvilke planter der trives i et drivhus, samt hvordan og hvornår de sås. Hvad der går galt, hvis ikke der er den rette kombination af vand, lys og varme. Hvordan man tiltrækker nyttedyrene ved at så blomster i væksthuset. Man kan også se, hvad der skal til for at blande sin egen drivhusjord, så vores spagnum kan forblive i højmoserne, hvor det hører til.

Man m gerne medbringe frø og planter, hvis man har nogen i overskud. Så kan man bytte med hinanden til fælles glæde.

Det er gratis af deltage i arrangementet på lørdag. Kulturkuplen er støttet af Boligfonden Kuben og Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre under Slots- og Kulturstyrelsen.