Ny telemast til Gjern

Bjarne Gregersen 

Telselskabet 3 lover bedre mobil- og wi-fi til sine kunder

GJERN Netdækningen i Gjern er blevet bedre for kunder hos teleselskabet 3, for 3 har netop placeret sin mast lige syd for Gjern i en endnu bedre position.

Det er på Glimshøj ved Glimshøjvej/Hammelvej, at 3 har installeret en ny masteposition med 3G og 4G kapacitet. Området vil dermed opleve et løft, både hvad angår dækning, rækkevidde og datakapacitet.

Løftet i ydelse vil gælde både ude- og indendørs dækning samt en øgning af kapacitet for data. Det betyder ganske enkelt, at masten vil dække et større område og generelt forbedre signalet i omegnen.

Det kan for eksempel vise sig ved, at man som kunde hos 3 vil få en endnu bedre dataoplevelse i stuen, når der for eksempel skal streames film, tale via wi-fi eller surfes på nettet. Dette kan opleves ved helt små detaljer som forbedret billedkvalitet, hurtigere upload, når man starter på at streame samt ved en række andre forhold.

Den forbedrede dækning betyder også, at man med fordel kan benytte sig af sin wifi-forbindelse til opkald, sms og så videre, når man er indendørs. Det kræver dog, at ens telefon er indstillet til automatisk at koble over på wi-fi, når det er her, at signalet er stærkest.