Politiet efterlyser smykkeejere: Kan du genkende disse smykker?

I alt 63 smykker, som er blevet stjålet under indbrud begået i december i 2017, mangler deres retmæssige ejer

POLITI Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser nu ejerne til 63 smykker, som politiet har konfiskeret i forbindelse med en anholdelse i Hee ved Ringkøbing i december 2017.

Der er tale om fingerringe, ørestikker og vedhæng, men også halsklæder, armbånd og manchetknapper, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Politiet formoder, at smykkerne stammer fra indbrud begået i Jylland i perioden 7.-17. december i 2017. Med denne efterlysning håber politiet at kunne genforene tyvekosterne med deres rette ejere og om muligt at sætte smykkerne i forbindelse med uopklarede indbrud med henblik på retsforfølgelse af gerningsmændene.

Se billeder af alle smykkerne i galleriet.

Politiet oplyser desuden, at man har efterforsket sagen, og at seks mænd har siddet varetægtsfængslet siden anholdelsen i december.

Anklagemyndigheden har i marts rejst tiltale for 30 forhold om tyveri af særlig grov beskaffenhed i december 2017, og sagen forventes at komme for retten tre dage i juni.

Hvis du kan genkende dine ting på politiets billeder, skal du kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114. Oplys gerne journalnummer: 4100-75599-00983-17 ved henvendelser.

Du kan se et galleri med smykkerne på mja.dk.