Succeskor i Silkeborg

MUSIK Vocal Line, som på onsdag synger i Jysk Musikteater, har netop udgivet korets ottende album »True North«.

Koncerten i Silkeborg er derfor en del af en release-tour, som bringer Vocal Line rundt i både Danmark og Tyskland.

Gennem Vocal Lines 27-årige levetid har koret opnået stor anerkendelse i hele Europa og store dele af den øvrige verden, og koret kan desuden bryste sig af at have vundet en række, store internationale priser. I 2010 havde koret æren af at optræde side om side med den verdensberømte vokalekvilibrist Bobby McFerrin. Først i Jazz at Lincoln Center i New York, siden i Musikhuset under Aarhus Vocal Festival. I 2014 sang koret med The Rolling Stones på Roskilde Festivalens Orange Scene, og i 2015 gav de en tv-transmitteret koncert for foden af Cristo Redentor i Rio de Janeiro, der nåede ud til 180 millioner seere.

Vocal Line er et moderne a-cappella kor med 30 sangere under ledelse af Jens Johansen.