Foto: Colourbox

Værdifuldt værktøj stjålet fra campingpladser

SILKEBORG Et par campingpladser og en golf-park havde i weekenden besøg af tyve.

Fredag klokken 17.30 viser overvågning, at en mand i en sort Peugeot parkerede ved klubhuset ved Tollundgaard Golf Park, hvorefter han gik ind i klubhuset og stjal 500 kroner fra et kasseapparat. Politiet arbejder videre på sagen, men der er sparsomt med signalement.

Natten mellem fredag og lørdag var det Terrassen Camping på Himmelbjergvej der havde ubudne gæster. Her var en hængelås til et værksted brudt op, og der var blevet stjålet diverse el-værktøj samt tre cykler. Alt sammen til en værdi af 15.000 kroner.

Også Askehøj Camping på Askhøjvej havde i weekenden besøg af en indbrudstyv. Her var hængelåsen klippet over til en garage og en plæneklipper til en værdi af 50.000 kroner stjålet.