Sandheder om fødsel, død og det indimellem

SILKEBORG »Skildpaddetanker - banale sandheder om fødsel, død og det utrolige liv ind i mellem.«

Sådan kalder Mickey Gjerris det foredrag, han holder i Jysk Musikteater på Papirfabrikken ondsag den 25. april om eftermiddagen.

I et oplæg siger han blandt andet: »Vi lever med små og store historier i vores liv for at kunne holde det hele ud. Der er vores egne små historier om meningsfyldte øjeblikke, menneskelige relationer og interessante opgaver, der for en stund gav det hele mening. Og så er der de store historier, som vi sætter os selv ind i: Historier om Gud, kosmos, arten, slægten og ideologierne. Alle historierne trues konstant af dødens og tilfældighedens meningsløshed og gør det til en udfordring at fastholde meningsfuldheden.«

Foredraget tager udgangspunkt i Mickey Gjerris bog: Skildpaddetanker (2017).

Foredraget er arrangeret af AOF Silkeborg Aftenskole og Senioruniversitet.