Rystet Knudsen: Hvad skete der lige der?

Michael Helligsø 

BSV-lejren havde svært ved at forstå, hvorfor det endte med et nederlag mod GOG

HåNDBOLD Skuffelsen var ikke til at overse i Bjerringbro-Silkeborg efter topkampen på hjemmebane mod GOG.

Selv om BSV’erne førte 18-13 ved pausen og var i front det meste af anden halvleg, endte det med et 29-28-nederlag til fynboerne, der dermed har det ene ben i DM-semifinalen.

Rutinerede Michael V. Knudsen havde svært ved at forstå, hvordan BSV kunne ende med at stå uden point.

- Vi står her bagefter og er en lille smule rystede. Hvad skete der lige der? Vi følte, vi havde helt styr på kampen og havde alt under kontrol, siger stregspilleren, der samtidig anerkender modstanderens kvaliteter.

- GOG var foran én gang i kampen, og det var til allersidst. GOG har et rigtig godt hold og er en svær modstander. De har nogle rigtige gode kvaliteter i deres bagkæde og spiller noget fint håndbold, men jeg synes bare, vi havde godt styr på dem.

- Jeg er en smule rystet over, hvordan vi kunne smide den væk. Det skulle have været to point til hjemmeholdet, siger Michael V. Knudsen.

Skuffelsen var mindst lige så stor hos en kortfattet cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

- Vi er rigtig ærgerlige over, at vi ikke lykkedes med at vinde kampen.

- Det var ikke godt nok, at vi kun lavede 10 mål i anden halvleg - inklusiv et par brændte straffeskast og andre situationer, vi gerne ville have løst bedre.

- Det blev den helt store klods om benet, at vi ikke kunne score flere mål i anden halvleg, og så scorede de også for mange mål, siger cheftræneren.

Med resultatet er BSV nu kun et enkelt point foran KIF Kolding København i kampen om at komme videre til DM-semifinalerne.