Stort hold svømmere fra Silkeborg til Mini VÅM i Aarhus

Det blev til adskillige medaljer til de lokale svømmere

SVØMNING Mens de bedste årgangssvømmere fra Silkeborg Svømmeklub var i Holstebro og svømme vestdanske mesterskaber, svømmede de næstbedste og yngre svømmere Mini-VÅM i Skovbakken.

Silkeborg Svømmeklub havde 34 svømmere til start, og der var rigtigt mange forbedringer til svømmerne og hele 18 svømmere på podiet i et eller flere løb.

Silke Maria Pjengaard vandt tre løb: 100 m og 200 m medley samt 200 m ryg og ud over det tre gange sølv.

Tana Korsgaard Nicholson vandt også tre løb: 50 og 100 m bryst samt 100 m fri og en enkelt sølv.

Mille E. S. Jensen vandt to løb: 50 og 100 m bryst og en enkelt bronze.

Der var en enkelt sejr til Elea Amalie Poulsen, Filucca Bing Lauritzen, Klara Ledager Lauritsen, Laura Wittenhagen, Mia Borup Møldrup og Paula Lindberg.

Emilia Glisic, Julie Bjørn og Anne-Sofie Bødtger vandt sølv i henholdsvis 400 m medley, 200 m bryst og 50 m ryg. Endelig var der bronze til Lærke Ljungberg, Malou Nørby og Silke Sejr Elgaard Jørgensen som de sidste individuelle medaljer på pigesiden.

I holdkappen 4 x 50 m medley kunne de fire piger Silke Maria Pjengaard, Tana Korsgaard Nicholson, Mia Borup Mølgaard og Elea Amalie Poulsen også gøre sig gældende og svømmede sig til endnu en medalje - denne gang af sølv.

Tre drenge kunne også gøre sig gældende - og alle var med flere gange på podiet. Carl Roulund Holm hele seks gange - fire sølv og to bronze. Andreas Gaardsted lidt mindre, men stadig to flotte sølvmedaljer og to af bronze, og endelig tre bronzemedaljer til Zilas Vilsen.

Der var til stævnet også præmie til den årgangssvømmer med flest udviklingspoint, og her var de tider, som Tana Korsgaard Nicholson svømmede i sine fem løb, nok til at ende som vinder af denne konkurrence.