14-årig dreng død efter ATV-ulykke

Ulykken skete i går eftermiddags. Drengen døde i morges af sine kvæstelse

RY En 14-årig dreng døde i morges af de kvæstelser, han pådrog sig ved en tragisk ulykke med en ATV - en firhjulet motorcykel - i går eftermiddag.

Drengen kørte på ATV’en på en privat bane på en mark ved Bavnebjergvej lidt øst for Ry. Da han kørte ud over et hop, faldt han af maskinen, som faldt ned over ham og kvæstede ham meget alvorligt.

Ulykken skete omkring klokken 16.35. Drengen blev bevidstløs bragt med ambulance til Aarhus Universitetshospital. Undervejs mod hospitalet fik han hjertestop, men blev genoplivet.

Ulykkeligvis var hans kvæstelser så alvorlige, at den 14-årige afgik ved døden klokken 6.20 i morges, oplyser vicepolitidirektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi.

Politiet blev først informeret om den alvorlige ulykke klokken 19.45 i aftes, da det stod klart, at drengen var i en kritisk tilstand. Derfor er politiet endnu ikke så langt i afhøringerne, at det har dannet sig et klart billede af omstændighederne ved ulykken.

Det er blandt andet ikke oplyst, om der var vidner til selve ulykken, eller om drengen lå kvæstet under maskinen i nogen tid, før der kom hjælp.

sinn