AGF klædte pinlige SIF af i regnen

Michael Helligsø 

SIF leverede en forfærdelig indsats i den sidste kamp i gruppespillet

FODBOLD Silkeborg IF fik mandag aften en frygtelig optakt til de kommende playoff-kampe mod Lyngby.

I silende regn på Jysk Park blev SIF besejret 5-2 af et veloplagt AGF-hold, der vadede i chancer og endda kunne have vundet langt større.

Ingen af holdene havde det store at spille for, men alligevel var der klasseforskel på en våd aften på Jysk Park, hvor 3240 tilskuere overværede lokalopgøret i silende regn.

Intet fungerede for SIF på en trist aften, hvor særligt forvarsspillet var på et alarmerende ringe niveau i det meste af kampen.

Allerede ved pausen førte udeholdet med 3-1, og selv om det blev marginalt bedre efter pausen, nåede SIF’erne aldrig op på et godkendt niveau. Det var simpelthen alt for nemt for AGF at spille sig frem til den ene chance efter den anden.

Jakob Ankersen åbnede målfesten i det 17. minut, inden Vladimir Rodic omkring den halve time sørgede for en flot udligning med et stærkt ydersidespark.

Glæden varede dog kort for SIF, for inden pausen bragte Bror Blume og Kasper Junker gæsterne på 3-1 til stor jubel for de medrejsende fans.

Ved pausen skiftede SIF-manager Peter Sørensen både Tobias Salquist og Davit Skhirtladze ud, men det gjorde ingen synderlig forskel.

AGF var stadig klart bedst, og efter en lille times spil blevJakob Ankersen dobbelt målscorer, da han flot trak ind i pausen og scorede.

Indskiftede Jeppe Gertsen fik reduceret efter et hjørnespark, men ydmygelsen blev total, da Mustafa Amini scorede på en ripost til 5-2.

I overtiden var AGF’s Magnus Kaastrup endda tæt på at gøre det til 6-2, mens hans skud ramte stolpen.

Det var en ommer, SIF, der kun kan gøre det bedre på søndag i den vigtige kamp mod Lyngby.