Voel-spiller ude i lang tid: Er gravid

Peter A. Sørensen 

Endnu en Voel-spiller er ude på grund af lykkelige omstændigheder

HÅNDBOLD I første omgang lød forklaringen, at der var mistanke om kyssesyge, men det er tale om noget mere lykkelige omstændigheder for Voel-spilleren Louise Lysborg. For hun er gravid og derfor ikke til rådighed på håndboldbanen i de kommende måneder.

- Det er rigtig dejligt, og vi glæder os helt vildt til at blive forældre. Jeg er selvfølgelig også ærgerlig over, at jeg ikke nåede at være med til slutspillet, for det havde vi alle sammen glædet os til at spille igen i år, siger Louise Lyksborg, der har termin til november.

Hos Silkeborg-Voel glæder man sig på den 30-årige højrefløjs vegne.

- Vi er selvfølgelig meget glade på Louise Lyksborgs vegne, og vi håber, at det kommer til at gå godt med både graviditet og fødsel. Og så glæder vi os selvfølgelig til, at hun bliver klar til at spille håndbold igen i slutningen af grundspillet i næste sæson, siger Mikael Bak.

Louise Lyksborg har i denne sæson delt spilletiden på fløjen med U18-spilleren Lea Hansen. Det unge fløjtalent kan nu se frem til et væsentligt større ansvar i efteråret.