Så skal gymnasterne på græs

GYMNASTIK Mandag den 7. maj tager Silkeborg Gymnastikforening fat på sæsonen udendørs. Deltagerne mødes ved aftenstid i Silkeborg Gymnastikforenings Klubhus, Marienlundsvej 31, hvor standeren vil blive hejst for sommersæsonen, derefter er der gymnastik på plænen.

Efter gymnastikken er der mulighed for gang eller løb i skoven. Aktiviteterne er åbne både for voksne og børn. Efter motionen er der kaffe/te i klubhuset. Sæsonen løber til 20. august, hvor der sluttes af med uddeling af idrætsmærker og hygge ved grillen.

Som noget nyt i år er der Familie Smart Training udendørs. Træningen er for børn fra 10 år, deres forældre og bedsteforældre, starter 7. maj og fortsætter de næste fem mandage. Familie Smart Training er en sjov og lærende træning, hvor fokus er på det logiske, det motoriske og det sansemæssige.

Som de tidligere sæsoner er der også mulighed for at tage idrætsmærke for M/K over 12 år på Silkeborg Atletikstadion, der trænes nogle gange i maj og juni, første gang 22. maj. Træningsstart og orientering er tirsdag den 22. maj på Sølystskolen, Gran Alle.

Mandag den 11. juni er der udholdenhedsprøve ved SG-klubhuset.

Er du til løb og gå tur kan du komme med på walk and run hver mandag og onsdag ved SG-klubhuset. Efter kort opvarmning er der løb med interval af gang, eller man kan vælge at gå hele turen.