Fremmede fugle på Galerie Moderne

KUNST Galerie Moderne Silkeborg er klar til at vise sin første separatudstilling med kunstneren Ole Aakjær.

Galleriet har tidligere vist værker af Ole Aakjær på gruppeudstillinger og på kunstmesser i Danmark, men det er første gang han får hele den store sal hos Galerie Moderne stillet til sin rådighed.

Ole Aakjær, som er årgang 1962, har tegnet og malet, siden han var barn. Oprindelig var drømmen at arbejde med tegneserier, da hans forbilleder var store tegnseriekunstnere som Jean Henri Gaston Giraud, Milo Manara og Enki Bilal.

Ole Aakjær er uddannet tegner og illustrator og har drevet sin egen tegnestue siden 1992. Han har vundet en lang række konkurrencer og udmærkelser, og høstet stor anerkendelse både som idémager, plakatdesigner og som kunstner.

Ole Aakjærs værker er næsten altid udført i akvarel og tusch på papir og ofte i meget store formater. På lørdag, samme dag som udstillingen »Strange Birds« åbner hos Galerie Moderne, udkommer Ole Aakjærs store bog »Broken Porcelain«.