Foto: Martin Ballund

Rekordsalg til Hede Rytmer

Christian Kloch Larsen 

Kun få billetter tilbage til sommerens rockfest i Indelukket

FESTIVAL Alt tyder på, at Hede Rytmer må tænde de røde lamper i billetsalget og melde alt udsolgt, når rockfesten går i gang i Indelukket sidst i maj.

- Forslaget har slået alle tidligere rekorder, så man skal være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig billet til Hede Rytmer, siger festivaldirektør Oliver Zähringer.

På nuværende tidspunkt er der kun 200 dagsbilletter tilbage til fredag, hvor hovednavnet er Thomas Helmig og 500 til lørdag.

- Fredagen har på nuværende tidspunkt solgt lidt flere end lørdagen, men generelt har musikprogrammet solgt godt i år. Det hænger sikkert også sammen med, at vi denne gang begyndte at præsentere navnene et par måneder tidligere, end vi plejer at gøre. For mens de fantastiske rammer med det gode vejr ved Hede Rytmer sidste år stadig stod frisk i erindringen, kunne vi allerede i september melde ud, at vi i år har Thomas Helmig på programmet. Det fik billetsalget hurtigt i gang, siger han.

Festivaldirektøren fortæller, at der ud over dagbilletterne til fredag og lørdag kun er 200 partoutbilletter tilbage og at der i år i alt er sat 5500 billetter til salg til festivalen.

- Så kan vi heller ikke være flere på pladsen, siger han.

Ud over Thomas Helmig er Magtens Korridorer, Karl William, Martin Jensen og Queen Maschine på plakaten fredag og lørdag kan man høre Aqua, Carpark North, Aqua, Michael Falch og Minds of 99.

Festivalpladsen åbner torsdag 24. maj med tributerock med navne som Best of Bowie, Die Herren, Bryan Adams Tribute og Almost AC/DC.