Orienteringsløb for alle i den lysegrønne skov

Orienterings-klubben har tre aftener med intro

SILKEBORG Tre forårstirsdage i maj har alle interesserede chancen for at prøve kræfter med orienteringsløb i Vejlsøområdet.

Der er introduktion for nye interesserede den 8., 15. og 22. maj ved aftenstid fra Silkeborg Orienteringsklubs klubhus, Vejlsøskovhus, Vejlsøvej 7, Silkeborg.

Introduktionen er for både børn og voksne. Der vil være kort indføring i, hvad orienteringsløb er, og hvordan man løber med kort og kompas efter poster. Herefter vil der vil være mulighed for at løbe flere korte baner. Banerne er beregnet for begyndere og deltagere med lidt erfaring i orienteringsløb.

Orienteringsløb er en sport, som taler til alle, der også vil udfordres med at finde vej med et kort og kompas over det område, de løber i.

Silkeborg Orienteringsklub er Danmarks største orienteringsklub. Klubben har mange tilbud for alle aldre, i mange forskellige retninger - traditionelt orienteringsløb, mtb-orientering, trailløb, adventureløb m.v. Alt sammen motionsformer i naturen. Og så vægtes klubliv og det sociale også højt.