BSV stormer mod DM-finalen

Jens Rasmussen 

BSV var uimodståelig i den første DM-semifinale, der blev vundet med 28-20. Nu kan holdet spille sig i finalen på søndag

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg stormer mod DM-finalen. Torsdagtog holdet første stik i helt suveræn stil med en sejr på 28-20 over Aalborg Håndbold.

FORSVARET med målmand Søren Rasmussen var i hopla, og der var flere gode angrebspræstationer med Jakob Lassen i spidsen. BSV knuste ganske enkelt Aalborg i den første DM-semifinale.

Der er nu lagt op til, at BSV allerede på søndag i Aalborg kan spille sig i finalen.

Fra kampens start var kog på Jysk Arena. Det var ikke kun på grund af temperaturen i hallen.

Aalborg brgate sig foran 2-0, men herefter var stillingen enten lige eller kun på et måls forskel frem til 7-7 efter 18 minutter.

Fra det tidspunkt rykkede BSV uimodståeligt i front ført an ag Nikolaj Øris og Jacob Lassen, der tog over på højrefløjen. Fra den position havde Johan Hansen brændt et par afslutninger.

Søren Rasmussen i BSV-målet stod en solid første halvleg med flere vigtige redninger.

Hos Aalborg var det Tobias Ellebæk, der førte an med målscoren, men ellers havde BSV-forsvaret godt styr på gæsterne, der blev holdt nede på 11 mål i de første 30 minutter.

Der var stillingskrig fra starten af anden halvleg med skiftende scoringer, og BSV blev straffet et par gange for »tomt mål«.

Forskellen var dog fortsat på tre-fire mål i BSV’s favør, indtil hjemmeholdet igen rykkede uimodståeligt i slutfasen.