Brian Mørk i Arena Midt

KJELLERUP Brian Mørk tager lørdag den 26. maj Ane Høgsberg og Anders Fjelsted med på Comedy Zoo On Tour til en live-oplevelse i Arena Midt af det populære koncept, Brian Mørk Show som byder på masser af stand-up.

Brian Mørk er blandt kendt fra sit one-man show »MØRK« og Zulu Late Night. Ane Høgsberg, som er en af Brian Mørks gæster, har været med i Vild med dans, og blev også tildelt prisen »årets talent 2016«.

Sidst men ikke mindst er gæsten Anders Fjelsted ham, alle kan lide. Han er charmerende, positiv og selvironisk. Han har foreksempel været morgenvært på Go Nova og lavet one-man showet »Barnligt Voksen«.

Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske.

Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer.