Historie og skønhed i perfekt forening

Historie, storby og en ufattelig smuk natur får du 16.-23. juni på denne sommerrejse til Rom og Amalfikysten i Italien

Hvis din idé om ferie består af noget for både syn, hoved og sind, så lad forsommerens rejse være denne kombinationstur til Rom og Amalfikysten.

Med rejseleder Arne Doktor i spidsen flyver gruppen direkte fra Billund til Rom, hvor de næste tre dage skal tilbringes blandt stribevis af seværdigheder og oplevelser i verdensklasse. Rom har sin helt egen unikke og hektiske stemning og bliver lynhurtigt et ynglingsrejsemål.

Under jorden i Rom
Vi ser på Peterskirken, Den Spanske Trappe, Laterankirken, Trevifontænen og meget meget andet. Selvom man kan bruge mange dage i Rom, får vi alligevel en ret god fornemmelse af byen på disse dage.

Tirsdag kører vi med bussen ud af byen til de gamle kristne gravsteder, Katakomberne. Her findes kilometervis af underjordiske gange, hvor man for 2000 år siden begravede de kristne.

Herfra går turen sydpå gennem storbyen Napoli og frem til vort næste hotel, der ligger i den historiske by, Pompeji.

Betagende smukke Amalfi
Dette område, som man kalder Amalfikysten, er, om ikke verdens smukkeste kyststrækning, så i hvert fald en af dem. Hver en pynt byder på overvældende udsigter, spændende vandrestier, fantastisk natur og hyggelige byer, der ligger som perler på en rosenkrans.

Vi skal naturligvis have en rundvisning i selve det gamle Pompeji, der i år 79 efter Kristus blev dækket af lava fra vulkanen Vesuvs udbrud. Vi får et fantastisk indtryk af, hvor langt fremme man faktisk var i Italien på det tidspunkt, hvor »nordboerne« boede i lerhytter og slog hinanden i hovedet med køller.

Fra hele Amalfikysten har man god udsigt til Vesuv, som på afstand ser meget fredelig ud. De fantastiske småbyer med hver deres særpræg besøger vi, og tager også sejlturen ud til mondæne Capri, hvor der venter os en rundtur.

Prisen for denne tur er for avisens abonnenter 8150 kroner per person i dobbeltværelse. Eneværelsestillæg på 1500 kroner.

I prisen er inkluderet: Flyrejse med Ryan Air, kuffert, udflugter, entréer, hoteller med halvpension og dansk rejseleder hele vejen.

Tilmelding til Læserklubben på [email protected] eller på 87228469/96263756-57