Sommertur til Aarhus og Mols

Dokk1 med ørnen, bjørnen og meget andet og skønne timer ved Ebeltoft. Læserklubben tager på tur torsdag 5. juli

Denne sommertorsdag kører AnsBussen mod øst.

Vi samler op i Herning, Hammerum, Ikast og Silkeborg mellem klokken 07 og 08, og nyder den smukke danske natur, der glider forbi, mens vi får lidt morgenkaffe med boller i bussen.

Første stop er Aarhus Ø, den helt nye og moderne bydel, der er opstået på de udvidede havnearealer i byen. Her i havneområdet skal vi - de næste par timer - på en guidet rundtur i bus og til fods.

Bolig- og erhvervsbyggerier skyder op i højt tempo og når Aarhus Ø er helt færdigudviklet vil den være hjemsted for 10.000-12.000 beboere og cirka 10.000 arbejdspladser - udviklingen af bydelen er dermed blandt Europas største havnefrontsprojekter.

Et bemærkelsesværdigt byggeri
Dokk1 er den nye kulturelle hjørnesten i Aarhus med bibliotek, borgerservice, aktivitetsområder og meget andet. Vi hører om tilblivelsen af dette hus og om de mange muligheder, der her bydes på - vi hører også om ørnen, bjørnen og meget mere.

Efter en spændende tur rig på informationer, forlader vi »Smilets By« og kører via Risskov forbi Vosnæsgård ad Strandvejen, Følle Strand og Rønde, langs Kalø Vig, forbi slotsruinen og til Femmøller. Turlederen fortæller undervejs på køreturen.

På Femmøller Strand har vi reserveret bord på Molskroen Strandhotel, hvor frokosten venter.

Efter frokostanretningen er vi klar til at fortsætte udflugten langs Ebeltoft Vig til selve Ebeltoft og det skønne område her.

Eftermiddagskaffen med kage spiser vi et dejligt sted ved Sletterhage Fyr med en fantastisk udsigt over Århus Bugt.

Hjemkomst mellem klokken 17.15 og 18.15.

Prisen for denne dagstur er for avisens abonnenter 550 kroner.

I prisen er inkluderet: Buskørsel, turleder, guidet rundtur i Århus, morgenkaffe med boller, frokostanretning på Molskroen Strandhotel, udflugt Mols samt eftermiddagskaffe med kage.

Tilmelding til Læserklubben på [email protected]æserklubben.dk eller på tlf. 96263756-57/87228469