Pramdragerfest på Svostrup Kro

SVOSTRUP Pramdragerfesten på Svostrup Kro er en tilbagevendende begivenhed.

I år er det tredje gang, at arrangementet holdes, og gruppen »Sømændene« kigger denne gang forbi for at sørge for en fest.

- Der er de sidste to år blevet eksperimenteret lidt med koncerter - blandt andet med »Greatest Duo«, og i år er vi stolte af at kunne meddele, at Sømændene lægger vejen forbi vores lille kro, siger direktøren for Svostrup Kro, Dragan Sljivic.

»Sømændene« er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. I mere end ti år har de blandt andet været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag, plejer publikum at skåle med og holder fest med Sømændene.

Pramdragerfestens friluftskoncert med Sømændene finder sted på fredag den 18. maj på Svostrup Kro.