Bogfinkevej i Kedelhuset

Upcomekoncert med to spændende navne lørdag aften

MUSIK Musikforeningen Upcome inviterer lørdag til en dobbeltkoncert i Kedelhuset med to nye, spændende navne på den danske musikscene: Bogfinkevej og Fuld Effekt.

Trioen Bogfinkevej begyndte at gøre opmærksom på sig i marts 2016, da bandet lagde nogle hjemmevideoer af deres akustiske jamsessions op på Facebook. Sidenhen er det gået stærkt og gruppen underskrev efterfølgende en pladekontrakt med Universal Music. Bogfinkevej kombinerer sing-a-long-pop med rap på en folkelig facon.

Københavnske Fuld Effekt er et miks mellem soul, funk og hiphop. De er blevet kaldt Københavns mest funky band. I 2015 udgav bandet deres debut-EP »Indfanger Funk«. Bandet har efterfølgende opnået en stor liveerfaring gennem et utal af koncerter.