BSV får besøg af Paris og Mikkel Hansen

Peter A. Sørensen 

Bjerringbro-Silkeborg spiller til august opvisningskamp mod de - måske - kommende Champions League- vindere

HÅNDBOLD Der er lagt op til håndboldfest, når Bjerringbro-Silkeborg lørdag den 18. august tager imod Paris Håndbold, der tæller en stribe verdensstjerner.

I bedste fald bliver det et opgør i Jysk arena mellem de danske mestre og Champions League-vinderne, for BSV’erne er i DM-finalen, mens Paris-holdet i næste weekend spiller Final-4 i Champions League, hvor klubben i semifinalen møder en anden fransk klub, Nantes.

- Vi har været i dialog over noget tid, og nu er det lykkedes at få en aftale på plads. Vi har tidligere haft et godt samarbejde med Paris og har også haft arrangementer med Mikkel Hansen, så det har spillet ind. Og jeg tænker, det vil være meget stort, hvis vi kan præsentere de nye Champions League-mestre, siger BSV-direktør Jesper Schou.

Den største navn på Paris-holdet er med danske øjne Mikkel Hansen, men Nikola Karabatic, Sandor Sagosen, Daniel Narcisse og Luc Abalo er andre velklingende stjerner.

Med testkampen i Jysk Arena får BSV mulighed for at præsentere det franske stjernehold i Silkeborg. Da de to hold i sidste sæson mødtes i Champions League-gruppespillet, blev opgøret spillet i Boxen i Herning. Dengang var der 10.201 tilskuere til opgøret, og Jesper Schou er glad for, at de franske stjerner nu kommer til Silkeborg.

- Vi har traditionelt haft besøg af store hold, men jeg er glad for, at vi kan præsentere nogle af verdens bedste for vores eget publikum i Jysk Arena, siger Jesper Schou.

Opgøret ligger som optakt til den kommende sæson, og BSV vil gøre ekstra ud af hele arrangementet.

- Det bliver vores præsentation af vores hold, og det er stort, at vi kan gøre det mod Mikkel Hansen, Karabatic og Sagosen. Der vil også blive andre aktiviteter, blandt andet autografskrivning, siger direktøren.

Han er sikker på, at Paris-holdet vil trække mange i hallen.

- Vi skal fylde hallen med 2.000 tilskuere og gerne flere. Vi forsøger at sætte nogle rimelige priser, selvom det ikke er gratis at få Paris her til byen. Men vi vil gerne levere nogle oplevelser i særklasse for vores fans og sponsorer, siger Jesper Schou.

Billetsalget begynder den 6. juni.