Polsk Aldi-tyv straffes med 20 dage og udvisning

26-årig mand fra Polen dømt efter stortyveri fra Aldi på Viborgvej i Silkeborg

SILKEBORG En 26-årig mandlig tyv fra Polen kan se frem til 20 dage i arrest og en efterfølgende udvisning fra Danmark, efter han i går fik en straksdom ved et grundlovsforhør.

Manden blev anholdt søndag den 20. maj efter at have været på den helt store tyvetogt ved Aldi på Viborgvej i Silkeborg. Her gik han ind i butikken igen og igen med en sportstaske, som han fyldte med varer.

- Han fik fyldt tasken med varer som spiritus, tøj, flere telte - og også en højtryksrenser. Varer, som han fyldte ind i sin varebil, der holdt udenfor, fortalte vagthavnede ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, efter anholdelsen.

Den polske mand nåede at få fat i varer for over 10.000 kroner, før han blev opdaget og anholdt.