Transferbombe i SIF: Gammelby solgt

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg IF har solgt Jens Martin Gammelby

FODBOLD Silkeborg IF har accepteret et transfertilbud på Jens Martin Gammelby. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Dermed skifter den 23-årige højreback til en ny klub efter sommerferien. Jens Martin Gammelby er kun et lægetjek og en underskrift fra at skifte klub.

SIF er tirsdag nået til enighed med Gammelbys nye klub om en transfer, og det forventes at tingene falder helt på plads indenfor de nærmeste dage.

- Det er en succeshistorie for Jens Martin og for Silkeborg IF. Helt i tråd med vores strategi om at udvikle egne talenter, der skal videre, når de er blevet dygtige nok, har vi sagt ja til det tilbud, vi har fået, siger SIF-manager Peter Sørensen.

Silkeborg IF Invest A/S opjusterer forventningerne til 2018 fra et overskud på 8-12 mio. kr. til et plus på 15-25 mio. kr.

- Såfremt Silkeborg IF mod forventning og forhåbning skal spille i den næstbedste række i næste sæson, forventes årsresultat at havne i den lave ende af spændet, siger Silkeborg IF’s adm. direktør, Kent Madsen.

Jens Martin Gammelby kom til Silkeborg IF som U14-spiller fra FC Midtjylland og har spillet på de bedste ungdomsophold – U14, U15, U17 og U19 – inden han blev indlemmet i førsteholdstruppen.

Backen er inden torsdagens playoffkamp mod Esbjerg noteret for 142 kampe og 9 mål i den røde trøje.