Michael V. Knudsen og Bjerringbro-Silkeborg kunne igen fejre en sejr efter et drama mod TTH Holstebro. Foto: Martin Ballund

BSV melder alt udsolgt til DM-finale

Søren Nielsen 

Interessen for at se BSV på hjemmebane i finalekampen mod Skjern er stor. Alle billetter er solgt

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg sætter tilskuerrekord i Jysk Arena til DM-finalen mod Skjern. Samtlige 3.000 billetter er solgt, og for de fans, der ikke har fået billet, arrangerer klubben storskærmsarrangement.

Jysk Arena bliver fyldt til bristepunktet, når Bjerringbro-Silkeborg på tirsdag spiller DM-finale mod Skjern Håndbold.

På mindre end en halv time solgte den midtjyske klub i sidste uge samtlige siddepladser, og nu er alle ståpladser også udsolgt. Dermed forventer klubben, at 3.000 tilskuere vil være på plads til finalekampen.

- Vi er utrolig glade for den opbakning, som vores publikum viser. Vi nyder stor opbakning hver eneste gang, vi spiller på hjemmebane, men til finalen er interessen simpelthen eksploderet. Vi kunne have solgt mange flere billetter, siger Bjerringbro-Silkeborg administrerende direktør, Jesper Schou.

For at imødekomme den store interesse har Bjerringbro-Silkeborg derfor arrangeret storskærmsarrangement i Hal B i Jysk Arena med støtte fra partneren FS Lys & Lyd. Det giver fans, der ikke har fået en billet, mulighed for at komme helt tæt på finalefesten.

- Det er en kæmpestor kamp for klubben og vores fans, og vi vil gerne give så mange som muligt chancen for at være en del af håndboldfesten. Med et gratis storskærmsarrangement i Hal B får alle mulighed for at være helt tæt på, og vi skaber en kæmpe fest i Jysk Arena, lyder det fra Jesper Schou.

Storskærmsarrangementet i Hal B åbner kl. 19.15, og der er gratis adgang. Kampen starter kl. 19.30.

Bjerringbro-Silkeborg og Skjern spillede i søndags uafgjort i den første DM-finale. Det betyder, at vinderen af kampen i JYSK arena kåres til dansk mester. Ender kampen uafgjort, skal der spilles en tredje kamp i Skjern.