Midsommerkunsten er klar

KUNST Fredag åbner årets Midsommer Kunstudstilling på Kirsebærgården i Sejs-Svejbæk.

Årets tema er »Rethink dit affald« og denne del af udstillingen kan ses i et naturområde tæt på Kirsebærgården.

Gæsteudstiller i år er Trine Guld som har en alsidig uddannelse inden for modellering, skulptur, keramik samt form og farve fra blandt andet Århus Kunstakademi, Grafisk Skole og Skulpturskolen. Hun er kendt for sine portrætter og modelstudier, keramik og dyreskulpturer.

Trine Guld udstiller sammen med følgende 19 lokale kunstnere: Aase Jacobsen, Aase Sjerslev, Anne Sonne Pedersen, Anne Lise Myrhøj, Bente Astrup, Bente Utting, Birgit Brandt, Birthe Høilund, Else Julie Hald, Else Marie Jansen, Jette Posborg, Kirsten Plett, Lisbet Lund, Lone Schiørring, Maria Høgh, Marianne Krarup, Per Bornhøft, Rikke Kiil og Søren Bredahl.

Udstillingen åbnes af Chr. O. Aagaard og kan ses til 10. juni.