Silkeborg-Voel har fundet hovedsponsor

Peter A. Sørensen 

Alm. Brand øger samarbejdet med Silkeborg-Voel - med en anderledes form for sponsorat, der ikke har nogen øvre beløbsgrænse

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel KFUM har ledt med lys og lygte efter en hovedsponsor, og nu har arbejdet båret frugt.

For ligaklubben har indgået et hovedsponsorat med Alm. Brand, der i forvejen var sponsor i klubben.

Alm. Brand skruer op for støtten til Silkeborg-Voel

Der er ingen øvre beløbsgrænse på den nye hovedsponsoraftale. Foruden et fast sponsorbeløb har håndboldklubben mulighed for at hente endnu flere sponsorpenge hjem, hver gang en silkeborgenser eller erhvervspartner bliver kunde i Alm. Brand.

- Det er en ny og spændende måde at tænke sponsorater på, som kommer alle parter til gode. Vi kan tilbyde gode finansielle produkter til vores erhvervsnetværk og privatpersoner, Alm. Brand får nye kunder, og håndboldklubben kan få endnu mere støtte oven i det i forvejen pæne sponsorbeløb, siger Bak, der er direktør i Silkeborg-Voel.

Alm. Brand har været sponsor for klubben i halvandet år. Men med den nye aftale får samarbejdet et markant økonomisk løft.

- Vi er rigtig glade for at støtte Silkeborg-Voel, som er en vigtig del af det lokale liv, og på eliteniveau er vej til at blive en væsentlig spiller på den danske håndboldscene. Vi vil gerne hjælpe silkeborgenserne med hele deres økonomi, og på den her måde kan både vi og de give noget igen til den lokale klub, forklarer Morten Bach, der er markedschef i Alm. Brand i Midtjylland.

Pengene fra sponsoratet går til hele håndboldklubben, så både bredden og eliten får del i sponsorkronerne.