Silkeborg-Voel henter mestertræner i konkurrent

Peter A. Sørensen 

U18-træner og tidligere U20-landstræner skal være assistenttræner for Jakob Andreasen på ligaholdet

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel KFUM har været på jagt efter en markant assistenttræner til ligaholdet, og nu er stillingen besat.

Det bliver Ole Jensen, som kommer fra en stilling som U18-træner i FCM Håndbold, som han blev dansk mester med.

43-årige Ole Jensen har været 10 år hosFCM Håndbold, hvor han har været træner U16- og U18-piger.

- Det er et rigtig spændende projekt for mig som håndboldtræner med dameligaholdet i Silkeborg-Voel. Jeg tror, at jeg kan være med til at udvikle spillerne i et godt samarbejde med Jakob. Der er sket meget med klubben på få år, og jeg glæder mig til at se, om jeg kan være med til at bringe Silkeborg-Voel endnu længere op i ligaen, siger Ole Jensen.

I sine år som ungdomstræner hos FCM Håndbold har Ole Jensen fået en stor viden om talentudvikling. Det er en kompetence, som direktør i Silkeborg-Voel Mikael Bak lægger stor vægt på ved det kommende samarbejde. Ole Jensen har også tidligere været træner for U20-landsholdet.

- Vi har ledt efter det perfekte match, og det er vi sikre på, at vi har i Ole Jensen, der med sin baggrund har nogle værdifulde spidskompetencer. Ole Jensen passer perfekt ind i klubben og matcher godt til samarbejdet med Jakob, siger Mikael Bak.