Wammen til grundlovs-møde i Silkeborg

SILKEBORG Marienlund Haveforening 1917 arrangerer atter grundlovsmøde, og denne gang er det tidligere forsvarsminister Nicolai Wammen (S), der bliver årets hovedtaler, når haveforeningen åbner op for foreningens fælleshave midt i det grønne på Stikelsbærvej 8 i Marienlund.

Nicolai Wammen var borgmester i Aarhus, indtil han i 2011 blev valgt i Folketinget, hvor han først blev Europaminister og derefter Forsvarsminister i Helle Thorning-regeringen. I dag er han politisk ordfører for Socialdemokratiet.

Talere bliver også tre lokale byrådspolitikere, nemlig Hans Okholm (SF), Martin Jakobsen (K) og Helle Gade (S).

Konferencier er tidligere kulturchef i Silkeborg Kommune, Freddie Davidsen, mens Steen Frederiksen sørger for musikken, og så er der naturligvis tændt for grillen.