Laura gør klar til åbningsfest

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Laura Thomsen og hendes mand Henrik arbejder målrettet på at blive klar til åbningen af den nye udgave af modetøjsbutikken »Laura Thomsen«, der åbner på Søndergade

ÅBNING Når Laura Thomsen og hendes mand Henrik fredag den 1. juni byder kunderne indenfor til den nye og udvidede udgave af modetøjsbutikken, der bærer hendes navn, bliver det med champagne, jordbær og »give-aways« for omkring 75.000 kroner.

Blandt andet forærer Henrik og Laura Thomsen 20 kashmirtørklæder fra Lala Berlin væk i løbet af dagen, ligesom nogle af kunderne kan være heldige at gå hjem med kosmetik fra Wolford og charms fra Oh by Kopenhagen Fur.

Parret går all-in til åbningen
- For to år siden overtog vi en eksisterende butik. Nu flytter vi til Søndergade og laver en helt ny butik. Så synes jeg, man bør gå all-in. Det skal være en åbning, som folk husker, siger Henrik Thomsen.

Han og hustruen glæder sig meget til at vise den nye forretning, og parret er enige om, at de har skabt en af byens fineste af sin slags.

- Vi har bedre plads end på Nygade, og det betyder, at vi kan præsentere varerne mere eksklusivt, siger Henrik og kigger over på sin hustru.

- Vores succes har betydet, at vi er vokset ud af butikken på Nygade. Vi har haft et stort ønske om at kunne præsentere vores varer bedre. Nu er vi ved at være klar og jeg har sommerfugle i maven, siger Laura Thomsen.