Styrket Ekstra Posten udkommer i nyt design

Ekstra Posten får nyt udseende og mere lokalt indhold

LOKAL For tusindvis af mennesker i vores område er Ekstra Posten en kær ven, som uge efter uge fortæller om gode tilbud, nye tendenser, arrangementer og i det hele taget orienterer om de både store og små begivenheder, der kitter lokalområdet sammen og skaber følelsen af at høre til.

Ekstra Posten er derfor en vigtig informationskilde, og det er baggrunden for, at Midtjyllands Avis nu relancerer din lokale ugeavis og fremover præsenterer den i et nyt, friskere layout og med endnu mere lokalt indhold.

- I en tid hvor nyhedsstrømmen aldrig har været større, vælger vi at lægge endnu mere vægt på det lokale stof. Det bliver vigtigere og vigtigere for folk at vide noget om det, der sker helt tæt på dem, og det finder de i ugeaviserne. Derfor giver det god mening, at vi som et lokalt, midtjysk bladhus styrker den del af vores udgivervirksomhed, forklarer administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør i Mediehusene Midtjylland, Alex Nielsen, der udgiver Ekstra Posten.

Lokalsport og inspiration
Ekstra Posten styrkes på en række centrale områder, forklarer redaktør Peter Bruvik-Hansen, der har det daglige ansvar for indholdet i Ekstra Posten.

- Den »nye« Ekstra Posten får blandt andet lokalsport med. Det ved vi, mange er interesserede i. Der bliver også tale om et overblik over nogle af ugens kriminalhistorier, og så lancerer vi tillige ugens tip til både biografen og den gode bog, man kan slappe af med.

Et friskere layout
Et er indholdet, noget andet er indpakningen. Også den får en markant opdatering.

- Selve det grafiske layout er måske ikke noget, læserne tænker så meget over. Men vi ændrer også på formen og lancerer den nye Ekstra Posten i et friskere, mere overskueligt og stringent layout, der gerne skulle øge læselysten og brugsværdien og gøre det nemmere for læserne at finde rundt i deres lokale ugeavis, lyder det fra Peter Bruvik-Hansen.